Ungt talent

Siden 1960 har bestyrelserne for Kammermusikforeningen af 1911 lagt vægt på, at "udvikle foreningens virksomhed i en fornem balance mellem de etablerede og de yngre ensembler". I år markerer vi dette med overskriften Ungt talent. 
Det sker ved sæsonens første koncert og femte koncert. Ved anden koncert spiller et ungt ensemble, som i 2016 fik et to års legat fra Statens Kunstfond. Ser vi videre på programmet har flere af ensemblerne spillet i Kammermusikforeningen som nydannede ensembler og Ungt talent . Vi håber, I vil støtte musiklivet ved at udbrede kendskabet til Kammermusikforeningen af 1911, så der fortsat er koncertsteder for Ungt talent og etablerede ensembler. Vi glæder os til at byde medlemmer, nye medlemmer og gæster velkommen til Kammermusik-foreningen af 1911.  
 1. koncert onsdag den 10. oktober 2018 kl. 19:30 i Garnisonskirken. 
Ungt Talent
med Jonas Lyskjær Frølund, som 2014 vinder en pris i ’XIV Concorzo Internazionale di Musica ”Marco Forindo”’ og en pris i Øresunds Solist.

Modtager fra 2015 og frem et af det store Jakob Gade's legater, foruden Betty og Valdemar van Hauen's legat og Léonie Sonning Talent Pris. De følgende år har Jonas deltaget i og med flere ensembler, også ensembler, som har spillet i Kammermusikforeningen af 1911


5. koncert onsdag den 23. januar 2019 kl. 19:30 i Garnisonskirken.
Ungt Talent
 med Jonathan Algot Swensen (Cello), som i juni 2018 har været i Armenien, hvor han vandt første prisen i den internationale Kachaturian konkurrence.
 
I 2016 og 2017 vandt Jonatan blandt andet Den Danske Stryger konkurrence og Leonie Sonnings talentpris, og har optrådt som solist hos forskellige landes symfoniorkester, Jonathan har taget bachelor ved musikkonservatoriet i København. Jonathan er aktiv på kammermusikscenen, og spiller regelmæssigt på forskellige festivaler i Danmark. Han har også spillet sammen med ensembler, som vi lytter til med glæde i Kammermusikforeningen af 1911. 

Tilføj kommentar

Email again: